Viaţa chiar bate filmul! Iată trei poveşti adevărate care au făcut înconjurul lumii!


Uneori, unele poveşti de viaţă sunt atât de surprinzătoare încât e greu să crezi că pot fi adevărate. Iată trei poveşti care pot fi folosite drept scenariu de film:


1.O actriţă şi jurnalistă din Suedia s-a îndrăgostit de un bărbat dependent de alcool care locuia pe străzi!

Cei doi au o căsnicie de mai bine de 10 ani! 

Emmy Abrahamson, din Suedia, a cunoscut un bărbat în Amsterdam în anul 2006. Şi-a dat seama de faptul că locuia pe străzi, din cauza condiţiilor în care se aflau hainele lui, dar a fost fermecată de el şi a vrut să îl vadă din nou. 

Cei doi susţin că a fost o chimie incredibilă încă din prima clipă. Emmy s-a întors în oraşul ei natal. Nu se mai aştepta ca acel bărbat să o caute, dar el a sunat-o de pe un telefon public după 3 săptămâni  În prezent, Emmy şi soţul ei au o căsnicie de mai bine de 10 ani şi se ocupă de gemenii pe care îi au împreună. Soţul ei (Vic) a scăpat de dependenţa de alcool şi profesează ca inginer mecanic, iar Emmy a scris o carte despre relaţia lor care a devenit bestseller.

 

2.O bătrână din oraşul Norja, Spania, a distrus o pictură cu chipul lui Iisus!

Oraşul s-a îmbogăţit datorită numărului mare de turişti care au venit să vadă tabloul

În anul 2012, Cecilia Giménez a încercat să restaureze o frescă cu Iisus Hristos numită “Ecce Homo”- pictată în 1930 de Elías García Martínez. În ciuda eforturilor sale artistice, chipul din pictură a devenit de nerecunoscut, fiind un subiect de râs pe toate platformele online. Pictura a fost imposibil de reparat, în schimb, caricatura virală a atras milioane de turişti în micul oraş din Spania. O parte din banii câştigaţi sunt investiţi în azilul local, unde se află fiul Ceciliei, care suferă de paralizie cerebrală. Totuşi, veniturile din această atracţie sunt suficiente pentru a întreţine cei 5000 de locuitori ai micului oraş.

3. O femeie din America a adoptat o fată cu dizabilităţi

Mai târziu, fata a devenit o atletă faimoasă

Părinţii reali ai Oksanei nu au vrut un copil cu picioare de lungimi diferite, degete lipsă la mâîni şi mai multe la picioare, aşa că au abandonat-o la un orfelinat din Ukraina. Condiţiile din orfelinat erau oribile, uneori fata nu avea nici mâncare şi era abuzată de personalul orfelinatului. Oksana a fost adoptată de Gay Masters, profesoară la Universitatea din Louisville. 

În SUA, ambele picioare ale Oksanei au fost amputate, însă mama ei adoptivă a încurajat-o să facă sport şi a înscris-o într-un grup sportiv pentru copii cu dizabilităţi. Astăzi, Oksana este o atletă de performanţă, care inspiră în fiecare zi oameni cu dizabilităţi să îşi urmeze visele.

related posts