Viața demnă de film a Selenei Gomez. Motivul pentru care s-a retras din lumina reflectoarelor


Selena Gomez a avut nevoie de o schimbare în viața ei.
În ultima vreme, vedeta  s-a retras treptat din lumina reflectoarelor, acordând câteva interviuri pentru a-și promova noul film The Dead Don't Die, care a fost lansat la jumătatea lunii iunie.

Tag-uri: #Selena Gomez

Fanii acesteia s-au întrebat când și dacă se va mai întoarce vreodată în lumina reflectoarelor. Nu este ca și cum nu am putea înțelege de ce a ales să se retragă, având în vedere că ultimii 2 ani nu fost cei mai ușori pentru ea. A trecut printr-un transplant de rinichi, prin despărțirea de muzicianul The Weekend, o împăcare pentru puțin timp cu Justin Bieber, a început un tratament pentru depresie și anxietate și a lucrat într-un ritm alert pentru a finaliza albumul său Revival. 

Prin urmare, a ales să se retragă. 

Și-a vândut locuința din Calabasas și s-a mutat in Orange County. S-a retras și de pe rețelele de socializare, în ciuda faptului că devenise cea mai urmărită persoană pe Instagram. A avut nevoie de o schimbare pentru a-și putea menține concentrarea.

În septembrie 2018, aceasta a declarat pentru revista Elle că a întâlnit la începutul anului “niște femei extraordinare care i-au fost foarte apropiate. Treceam printr-o perioadă grea. Și toate au fost alături de mine, incurajându-mă și era exact momentul acela pe care ți-l imaginai când erai mică și te duceai la mătușa sau la mama ta să vorbești despre ce se întâmplă în viața ta.

 Selena a considerat atunci că simplitatea ar trebui să-I definească noua viață.

 “Cred că tot ce se întâmplă în viața mea s-a redus considerabil, într-un mod pozitiv. Mă întorc la simplitate. Asta am fost dintotdeauna. Nu spun ca mă simt mai bine ca niciodată, spun că sunt exact unde ar trebui să fiu. Și sunt extrem de fericită că mă aflu aici.”, a declarant Selena pentru publicația amintită.

Unul dintre motivele principale pentru care Selena a ales să se retragă din lumina reflectoarelor a fost că a decis să aibă grijă de sănătatea ei psihică. 

Anul trecut am simțit că am nevoia de o pauză. Am avut nevoie de timp pentru mine. Doamne..dacă aș fi știut ceea ce știu acum, cred mult în terapie. Cred că dacă aș fi avut posibilitatea să mă teleportez în trecut și să întâlnesc varianta mea mai tânără, mi-aș fi dorit să îi ofer o îmbrățișare. Mi-aș fi dorit să fac altfel unele lucruri și să trăiesc puțin diferit unele experiențe, dar continui să fac terapie.”, a mai spus ea.

Selena a petrecut ultimul an lucrând pentru A21, o organizație non-profit împotriva traficului de oameni. A evitat să vorbească foarte mult despre această organizație. 

Nu am intenționat să vorbesc despre asta imediat. Este în afara zonei mele de confort. Aveam nevoie să fiu complet implicată în asta.

În timp ce Selena își împărțea timpul între voluntariat și studio, aceasta a continuat să evite rețelele de socializare. Și-a șters aplicația Instagram din telefon, lăsând o prietenă să posteze din când în când pe contul ei. Și-a șters toate aplicațiile de editat fotografii,

Conform spuselor ei într-un podcast, aceasta a ajuns la concluzia că timpul petrecut pe Instagram nu mai era sănătos pentru ea. 

Selena s-a concentrate în ultima perioadă pe următorul său album despre care a spus că este aproape gata, recent, în emisiunea The Tonight Show. 

Selena se descurcă foarte bine. Și-a transformat total stilul de viață și sănătatea. A făcut progrese în lupta sa cu lupusul și acum are mai puține simptome. Selena a petrecut mult timp împreună cu prietenii și cu familia și acum scrie versurile pentru următoarele piese pe care sperăă să le lanseze la începutul anului viitor.

Sursă foto: Getty Images

Vezi și: Profil de celebritate - Beyonce

related posts

Modifică setările cookies