Viața fără Brandon Lee. Logodnica actorului, Eliza Hutton, primul interviu în 28 de ani despre fiul lui Bruce Lee


Eliza Hutton (57 de ani), care urma să se mărite cu regretatul Brandon Lee, a oferit primul ei interviu în 28 de ani. Femeia, care duce o viață extrem de discretă, a dezvăluit cum a trăit în acest timp fără fiul lui Bruce Lee.


Brandon Lee și Eliza Hutton plănuiseră să se căsătorească la 17 aprilie 1993, în Ensenada, Mexic. Erau logodiți și sperau ca acest eveniment să-i unească pentru totdeauna. Din nefericire, viața lor a luat o turnură tragică la 31 martie 1993, când Brandon Lee a fost ucis, cu un pistol de recuzită, în timpul filmărilor.

Arma ar fi trebuit să aibă gloanțe oarbe, însă în urma descărcării sale tot staff-ul producției The Crown a aflat că ea conținea muniție letală.

La 28 de ani de atunci, Eliza Hutton și-a deschis sufletul, impresionată de drama prin care trece Alec Baldwin. Actorul de 63 de ani a împușcat mortal, cu o armă de recuzită, o femeie din echipa de producție a filmului Rust.

Fosta logodnică a lui Brandon Lee a rememorat, cu această ocazie, drama trăită de ea în urmă cu 28 de ani.

În urmă cu douăzeci și opt de ani, am fost spulberată de șocul și durerea de a-mi pierde iubirea vieții, Brandon Lee, atât de neașteptat. Acum mă doare inima din nou pentru soțul și fiul lui Halyna Hutchins și pentru toți cei rămași în urma acestei tragedii care putea fi evitată”, spune Eliza Hutton pentru revista People.

Săptămâna aceasta, înainte de tragedia care a zguduit familia lui Alec Baldwin, Eliza Hutton a postat pe contul ei privat de Instagram o fotografie realizată în 1992. Ea și Brandon Lee, în Veneția, în ziua în care s-au logodit.

Logodnica lui Brandon Lee, Eliza Hutton, o viață discretă

Eliza Hutton s-a retras din lumina reflectoarelor la scurt timp după moartea lui Brandon Lee. A preferat să jelească în taină și în singurătate, iar azi permite puținor oameni să pătrundă în „universul” ei.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Femeia a început să lucreze în industria cinematografică în anii ’80. Primul ei job important a fost cel de asistent de casting pentru filmul Arena (1989). În 1990, pe când lucra ca asistentă a regizorului și producătorului Renny Harlin, Eliza l-a cunoscut pe Brandon Lee, unicul fiul al celebrului Bruce Lee (Lee Jun-fan).

Relația lor a început la scurt timp după ce s-au întâlnit și, în 1991, cei doi s-au mutat împreună în Benedict Canyon Drive, Beverly Hills.

La cererea lui, Eliza l-a însoțit pe Brandon Lee într-un turneu de promovare a filmului Rapid Fire, în care actorul avea rol principal. Turneul a avut și o escală la Veneția, unde el a cerut-o de soție.

Ultima „lună de miere” dintre Brandon Lee și Eliza Hutton

În 1993, când Brandon Lee lucra la filmul The Crown, Eliza a devenit asistenta sa de platou. Fiindcă filmările se apropiau de final, ea s-a întors în California pentru a se pregăti de nunta programată peste o lună. 

La câteva zile după, a fost sunată și anunțată că Brandon Lee a fost împușcat cu o armă de recuzită măsluită. Moartea actorului, deși catalogată accident nefericit pe platourile de filmare, a ridicat mari suspiciuni și teoria că fiul lui Brandon Lee a fost asasinat.

La 31 martie 1993, ora 13:03, când Brandon Lee s-a stins din viață, Eliza Hutton a fost de față și l-a ținut de mână. 

La 10 ani după moartea logodnicului ei, Eliza s-a căsătorit cu alt bărbat și are o fată. Ulterior a divorțat și nu l-a uitat niciodată pe Brandon Lee.

Fotografii: Getty Images/thecrow.fandom.com

Vezi și VIDEO:

related posts

Modifică setările cookies