Viața secretă a actriței Edith Gonzalez: a făcut copil cu un politician însurat, apoi s-a măritat cu alt bărbat


Celebra actriță mexicană Edith Gonzalez, care s-a stins din viață joi după-amiază, a avut o viață parcă desprinsă din telenovele.


Edith Gonzalez a lăsat în urmă o colecție impresionantă de filme și seriale de televiziune, care au făcut furori și în România. Toți cei care au văzut-o jucând în Salome, Mujer de madera sau Palabra de mujer și vor aminti mereu ca o actriță plină de energie.

Însă, Edith Gonzalez lasă în urma ei o fată care n-a apucat să primească de la mama ei răspunsuri la toate întrebările capitale. De exemplu: De ce mor oamenii?

Edith Gonzalez are o fiică

Actrița mexicană are o fiică de aproape 15 ani, care a venit pe lume în urma unei relații amoroase pe care a avut-o cu politicianul Santiago Creel. Edith Gonzalez l-a cunoscut în 2003 și a început o relație cu el, chiar dacă știa că e însurat. Bărbatul, pe vremea aceea senator, era căsătorit de 21 de ani cu Beatriz Garda Rios. 

Santiago Creel nu a vrut să-și recunoască fiica. Botezată Constanza, fata a fost înregistrată în acte doar cu numele mamei. Actrița a ținut secretă identitatea tatălui, însă patru ani mai târziu, politicianul și-a recunoscut oficial fiica, notează telemundo.com.

Pe Edith Gonzalez o puteți vedea zilnic, de la ora 19:30, pe PRO GOLD, în Destinul Evei.

Edith Gonzalez s-a măritat cu un economist

În 2010, actrița a dezvăluit că așteaptă un copil cu logodnicul ei, economistul Lorenzo Lazo Margin. Însărcinată în 5 luni, Edith Gonzales a pierdut copilul din cauza unor probleme medicale apărute în sarcină. Vestea tragică a venit chiar cu o săptămână înainte de nunta celor doi. Mai târziu, actrița a mărturisit că fătul era o fetiță.

Edith Gonzalez și Lorenzo Lazo s-au căsătorit o lună mai târziu. Bărbatul a fost alături de ea până în ultima clipă. El a confirmat pe Instagram decesul actriței.

FOTO: Profimediaimages.ro

Edith Gonzalez: „Nu sunt o luptătoare, ci o iubitoare de viață”

Edith Gonzalez a fost diagnosticată cu cancer ovarian în urmă cu trei ani. A făcut totul public și a dus o luptă grea cu boala necruțătoare. Într-un interviu acordat revistei Gente în 2018, Edith Gonzalez susținea că nu e „o luptătoare, ci o iubitoare de viață”. Apropiații ei o pot contrazice ușor: Edith Gonzales s-a luptat exemplar cu boala, doar că boala a fost mai puternică.

related posts

Modifică setările cookies