Vica Blochina, sexy înainte de culcare! Cum s-a fotografiat vedeta


A apărut în spațiul public brusc și s-a făcut remarcată datorită relației pe care a avut-o în urmă cu mai mulți ani cu Victor Pițurcă, ea fiind amanta care i-a dăruit acestuia un copil.


După ce a devenit cunoscută, Vica Blochina a participat la diferite emisiuni de divertismen și a fost o persoană mediatizată intens, reușind să aibă sute de mii de fani în întreaga țară, care o urmăresc și pe rețelele de socializare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vica Blochina (@vica_blochina) on

Printre postările ei din mediul online, Vica mai strecoară, din când în când, și câteva fotografii sexy, în care apare mai mult goală, decât îmbrăcată. Spre exemplu, zilele trecute ea le-a arătat fanilor o fotografie în care apare într-un body leopard, la care a strâns mii de like-uri, iar în urmă cu doar câteva ore a postat o nouă fotografie în care apare în pat, în lenjerie intimă.

În aproximativ 12 ore de când a fost postată, fotografia a strâns aproape 5.000 de like-uri și câteva zeci de comentarii prin care fanii îi spun cât de mult o apreciază și cât de bine arată. „Momente de atingeri fierbinți”, a fost unul dintre comentariile care au ieșit în evidență.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vica Blochina (@vica_blochina) on

foto: Instagram Vica Blochina

Vezi și: Vica Blochina, secretele intretinerii corporale

FULLSCREEN
Vica Blochina, sexy înainte de culcare! Cum s-a fotografiat vedeta
  • /

related posts