Vica Blochina, super relaxare în autoizolare! A renunțat la haine și s-a lăsat masată


Autoizolarea este diferită de la o persoană la alta, fiecare alegând să își ocupe timpul petrecut în casă așa cum consideră că este mai bine.


Vedetele chiar le arată fanilor de pe rețelele de socializare ce fac în autoizolare, iar în urmă cu aproximativ 24 de ore, Vica Blochina a surprins cu filmulețele postate pe instastory. În clipurile video, fosta balerină este acoperită doar cu un prosop, în timp ce o femeie îi face masaj.

Acest tip de filmulețe nu este nou pentru cei care o urmăresc pe Vica Blochina pe Instagram, ea postând și lunile trecute clipuri în care aceeași doamnă îi făcea masaj. Mai mult decât atât, vedeta a postat și câteva fotografii în care își îndeamnă fanele să aibă grijă de ele, chiar dacă nu ies din casă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vica Blochina (@vica_blochina) on

„#stayhome #staysafe #stayhomesexy #loveyourself! Să nu vă prind prin casă cu pijamale și halate flaușate, șosete groase, părul nespălat!! Nu suntem bolnave! Doar respectăm regulile! Deci ne respectăm și ne iubim! Ne aranjăm, ne spălam, ne cremuim, ne parfumăm!!! Facem sport! Să fim super exemplu pentru familia noastră, soții voștri, iubiții și copiii!! Bărbatul tău să fie mândru de tine”, a scris Vica Blochina în dreptul unei fotografii.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vica Blochina (@vica_blochina) on

foto: Instagram Vica Blochina

Vezi și: Viata bate vlogul - sez. 2, episodul 2

related posts

Modifică setările cookies