Victor Slav petrece timpul cu fetița lui și a Biancăi Drăgușanu, în timp ce diva e în vacanță cu Gabi Bădălău


Bianca Drăgușanu a postat zilele trecute mai multe imagini din vacanță, semn că se simte foarte bine în compania lui Gabi Bădălău. În timp ce îndrăgostiții se află în Grecia, Victor Slav petrece timp cu fetița lui din căsnicia cu frumoasa vedetă!


Bianca Drăgușanu și Victor Slav au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. Cei doi s-au iubit mult, iar rodul dragostei lor este Sofia. Chiar dacă la scurt timp după nașterea fetiței, fiecare a mers pe propriul drum, micuța primește tot ce are nevoie din partea părinților. 

Recent, Bianca a postat mai multe fotografii din vacanța în care a plecat alături de Gabi Bădălău. În timp ce diva se simte bine pe meleagurile grecești, Victor Slav petrece timpul cu Sofia în Bulgaria. Ca tată, fostul prezentator de meteo este foarte fericit deoarece micuța lui mănâncă, se joacă și se bucură de timpul petrecul alături de părintele ei. 

În urmă cu puțin timp, Bianca Drăgușanu a oferit un interviu în cadrul căruia a menționat că are o relație bună cu fostul ei partener de viață, Victor Slav. 

”Suntem prieteni, suntem ok, bună, ce faci, aoleu mă doare spatele, că pe el în cam doare tot timpul spatele. El e mai sensibil”, a declarat vedeta.

Sursă foto: Bianca Drăgușanu/Instagram, Victor Slav/Facebook 

related posts

Modifică setările cookies