Victoria Beckham și-a șters tatuajul dedicat soțului său, David. Care este motivul


Recent, Victoria Beckham a apărut la gala British Fashion Awards, într-o ținută cu spatele gol, care a lăsat să se vadă faptul că tatuajul pentru David a dispărut.


În locul tatuajului de pe spate, pe care aceasta l-a șters, ușor-ușor, a mai rămas o mică cicatrice, aproape invizibilă. Acesta nu este primul tatuaj pe care designerul încearcă să-l îndepărteze în ultimii ani. Victoria a mai avut un desen pe încheietură care, de asemenea, a dispărut.

Citește și: Extravaganță! Victoria Beckham și-a asortat ținuta cu mașina sa Jaguar. Cum a ales să se îmbrace

Primul tatuaj marca data la care ea și David și-au reînnoit jurămintele de nuntă, în 2006, iar cel de-al doilea conținea expresia ”încă o dată, de la început” în latină, pe care și l-a făcut când familia ei s-a mutat în America, în 2007, pentru ca David să poată activa la clubul de fotbal LA Galaxy.

Conform dailymail.com, Victoria considera că tatuajele sale - pe care le-a făcut după ce David a înșelat-o cu Rebecca Loos - ”absolut jenante”. Un apropiat al familiei declara pentru The Sun în urmă cu trei ani: ”Victoria pare jenată de acele tatuaje - probabil pentru că le consideră ieftine și de prost gust”.

Cu toate acestea, se pare că Victoria Beckham a renunțat doar la tatuajele dedicate lui David, dar nu și la soțul său, aceasta părând foarte fericită, la braț cu fostul fotbalist, la evenimentul de modă de luni seară. 

Foto: Getty

related posts

Modifică setările cookies