Victoria și David Beckham au avut COVID-19. Cei doi s-ar fi infectat la o petrecere din Los Angeles


Vești nu tocmai bune ies la iveală despre Victoria și David Beckham. Surse apropiate familiei au dezvăluit că aceștia ar fi luat Covid-19 după ce au participat la o petrecere în Los Angeles.


Potrivit The Telegraph, cuplul împreună cu un număr mare de rude, prieteni și angajați ar fi avut coronavirus și au decis să țină această informație secretă.

Familia s-ar fi îmbolnăvit tocmai în luna martie, când cuplul ar fi zburat cu avionul către Statele Unite pentru ca David Beckham să poată participa la activitățile clubului lui sportiv, Inter Miami.

O sursă apropiată a declarat că cei doi ar fi participat la mai multe petreceri și evenimente în Los Angeles, de unde au luat noul coronavirus. Cei doi ar fi zburat înapoi în Regatul Unit, îngrijorându-și astfel familia că aceștia ar putea răspândi boala mai departe.

Familia a serbat cea de-a douăzeci și una zi de naștere a fiului lor, Brooklyn în data de 6 martie, la casa lor din Costwolds, unde au participat mai multe personalități precum Emma Bunton și Stormzy.  Familia Beckham nu a făcut încă nicio declarație legată de aceasta situație.

Sursă foto: Getty Images / Shutterstock / Instagram Victoria Beckham

Vezi și: FERMA. În Plus - Mihaela Rădulescu a făcut declarații în exclusivitate despre Ferma

related posts

Modifică setările cookies