VIDEO: Adelina Pestrițu a pregătit bradul alături de micuța Zenaida! Vezi imagini adorabile de Crăciun


Adelina Pestrițu își iubește fetița cu tot sufletul și spune că maternitatea i-a adus cea mai mare împlinire.


Sărbătorile acestea sunt primele în care se bucură de un brad făcut împreună cu fetița. Zenaida deja merge, ba chiar aleargă în așa fel încât părinții abia se țin după ea, iar pregătirile de Crăciun sunt mult mai…vioaie.
 
Pe pagina ei de Intagram și pe canalul de youtube, Adelina a arătat cum a decurs împodobitul bradului și ce momente speciale a trăit.

Puteți vedea mai multe fotografii în GALERIA FOTO

 

Chiar înainte de Crăciun, Adelina a venit în emisiunea La Măruță și a mărturisit că s-ar putea să fie însărcinată. "I-am scris Moșului să aducă un frățișor pentru Zeni. Poate de Revelion cine știe. Posibil să fiu însărcinată.", a spus Adelina. 

Pe 3 august 2018, Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea o primeau în viețile lor pe Zenaida Maria. Timpul a trecut pe nesimțite, iar astăzi micuța lor, Baby Zeny, cum îi mai spun părinții ei, are deja aproape un an și jumătate. Zenaida Maria a moștenit frumusețea ambilor părinți și ochii tatălui ei! De când a venit pe lume, Adelina Pestrițu și-a tatuat pe mână numele fetiței, ca să arate că i-a schimbat viața în bine pentru totdeauna. 

Pe PRO TV PLUS puteți vedea cel mai recent interviu dat de Adelina Pestrițu La Măruță:

FOTO: INSTAGRAM

related posts

Modifică setările cookies