VIDEO Azteca, atins în zona intimă de un fan, în timpul unui concert. Reacția artistului


Azteca este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de muzică trap din România. Fiind atât de popular, cântărețul are o mulțime de concerte la care participă zeci de mii de oameni. Deși este obișnuit cu aglomerația, uneori acesta are parte și de momente inconfortabile. 


Azteca și-a făcut debutul în carieră în urmă cu câțiva ani, atunci când făcea echipă cu Ian, artistul care cântă melodia oficială a serialului CLANUL alături de Theo Rose. Deși relația celor doi a fost una cât se poate de onestă, în urmă cu aproximativ un an și jumătate, fiecare a mers pe propriul lui drum, iar despre „trupa” lor nu s-a mai auzit nimic. 

Totuși, despărțirea artiștilor a fost una benefică, fiecare reușind să aibă propria sa comunitate de fani. Azteca este urmărit pe rețelele de socializare de peste 200.000 de oameni, iar la concerte are parte de experiențe incredibile. Deși de cele mai multe ori nu există episoade inconfortabile, uneori lucrurile iau o întorsătură neașteptată. La una dintre prestațiile trapperului, un bărbat din public l-a atins pe Azteca în zona intimă! Reacția lui a fost filmată, apoi publicată pe TikTok.

 

@mrssgod @AZTECA #fy #fyp ♬ original sound - mrs

Sursă foto: Azteca/Instagram, Captură ecran

  • VIDEO Azteca, atins în zona intimă de un fan, în timpul unui concert. Reacția artistului
Modifică setările cookies