VIDEO Britney Spears, în costum de baie în octombrie. Artista l-a pus la treabă pe iubitul tinerel


Britney Spears profită din plin de soarele din Los Angeles, dar și de iubitul cu 12 ani mai tânăr, care e antrenor de fitness. Artista s-a lăsat filmată în costum de baie alături de Sam Asghari, care se ocupă personal de modelarea corpului vedetei.


Britney Spears lucrează din greu să ajungă la formele de altădată, iar acum are un ajutor pe măsura efortului ei. Iubitul iranian Sam Asghari, în vârstă de doar 25 de ani, i-a predat câteva lecții de gimnastică și yoga, în natură, în Los Angeles.

„Numai în LA poți purta costum de baie în octombrie. E așa de frumos afară și pentru prima oară când merg în mâini, în susul și josul scărillor”, a scris Britney în dreptul unui filmuleț pe care l-a distribuit pe Instagram.

Cei doi au oferit câteva imagini memorabile, cu Sam ținând-o pe Britney în poziții de yoga, în timp ce artista își întinde mușchii.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Peste 1,3 milioane de persoane au văzut filmuețul în decurs de 8 ore și sute de fani au apreciat că fac echipă bună și în sport.

Citește și: Britney Spears, altă femeie în realitate față de cea de pe Instagram. Cum a fost fotografiată la plajă

Britney Spears a început un program sportiv intens în această vară, după ce a recunoscut că a pus pe ea câteva kilograme. Artista i-a acuzat anterior pe paparazzi că modifică pozele pe care i le fac pe ascuns pentru a părea mai grasă decât e în realitate.

În fotografiile de vacanță făcute recent, Britney pare mai plinuță decât în cele pe care ea le distribuie pe conturile personale de social media.

Fotografii: Profimediaimages.ro/Instagram/Getty Images

Vezi și VIDEO: Profil de celebritate Irina Shayk

FULLSCREEN
VIDEO Britney Spears, în costum de baie în octombrie. Artista l-a pus la treabă pe iubitul tinerel
  • /

related posts

Modifică setările cookies