VIDEO Corina Chiriac cântă în cluburi, la aprope 70 de ani. „Tinerii descoperă acum muzica noastră”


Se apropie de 70 de ani, dar Corina Chiriac continuă să facă muzică. Mai mult, artista a dezvăluit că tinerii vor să asculte piesele ei în cluburi.


Corina Chiriac e într-o formă de zile mari, chiar dacă la toamnă va schimba prefixul. Cântăreața a dezvăluit că a descoperit, cu mândrie, că are fani mulți în rândul generației actuale, care îi caută piesele pe rețelele sociale. Astfel că și cluburile au devenit interesate să le ofere clienților lor seri speciale.

„Există o generație fericită de tineri de 30-35 de ani, până în 40, care a descoperit muzica noastră pe YouTube. Piese din anii ’70-’80 care au melodie și care care fac o diferență armonioasă între bum-bum-urile din cluburi. Inclusiv cluburi mari, așa zise de fițe, ne-au chemat pe mine, pe Mirabela, pe Mihai Constantinescu, pe Stela Enache, pe care ne-a găsit în picioare, să facem seri de muzică retro. Acolo, tineri de 30 de ani mi-au spus: Nu ne cântați și nouă piesa Ce mică-i vacanța mare? Nu mai vorbim de Strada speranței. Și ne-au dat idei despre piese pe care ei ar vrea să le audă”, a dezvăluit Corina Chiriac la Vorbește lumea.

Artista a mărturisit că reacția tinerilor a determinat-o să se pună pe treabă și să lanseze un nou album, cu melodii vechi, reorchestrate. În nouă zile, artista a reușit să înregistreze 13 cântece, iar munca e abia la început.

„Eu nu mai cânt în tonalitățile alea. Vocea mea s-a schimbat. Și atunci am rugat niște colegi compozitori să-mi reorchestreze piesele de atunci și să le cânt azi, cu vocea de azi. Am avut o mică perioadă de dubiu, pentru am avut colegi care spuneam că trebuie să le modernizăm. Nu trebuie să le modernizăm mult, pentru că oamenii nu mai pot suna exact ca atunci”, a dezvăluit cântăreața.

Corina Chiriac s-a simțit bine în platoul Vorbește lumea. Vezi tot momentul mai jos!

FULLSCREEN
VIDEO Corina Chiriac cântă în cluburi, la aprope 70 de ani. „Tinerii descoperă acum muzica noastră”
  • /


related posts