VIDEO Cristina Pucean, surprinză pentru Bogdan de la Ploiești


Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești nu se mai ascund de ochii curioșilor, ci își expun relația cât de mult se poate în mediul online. Recent, artistul a postat pe TikTok un videoclip în care dansatoarea îi pregătise o frumoasă surpriză. Iată despre ce este vorba!


Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul românesc din cauza faptului că nimeni nu se aștepta să îi vadă împreună. Deși inițial aceștia susțineau că nu au o relație, ulterior au făcut publice imagini în care erau extrem de apropiați unul de celălalt. Acum, este clar: sunt împreună!

De când și-au făcut publică relația, Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean sunt mereu împreună și nu se sfiesc să arate acest lucru fanilor. Recent, pe TikTok, manelistul a publicat un videoclip în cadrul căruia se puteau observa foarte multe baloane roșii, în formă de inimă, dar și altele mai mari și aurii, care formează textul „I love you”. 

@bogdandelaploiesti.haz asta nu o mai pui ? @CRISTINA PUCEAN ♬ sunet original - Vijay

Pe pat este o lenjerie cu animal print, iar în jur se simte o atmosferă extrem de romantică, fapt care dovedește că celebra dansatoare este îndrăgostită până peste cap de Bogdan de la Ploiești.

Sursă foto: TikTok/Bogdan de la Ploiești, Instagram/Bogdan de la Ploiești, Instagram/Cristina Pucean

related posts

Modifică setările cookies