VIDEO Cum s-a îndrăgostit David Beckham de Victoria. Răspunsul sincer al fostului fotbalist


David și Victoria Beckham, unul dintre cele mai mediatizate cupluri din lume, au sărbătorit recent 20 de ani de căsnicie. „Posh Spice” și-a adus aminte zilele trecute de perioada de început a relației, postând pe Instagram un filmuleț romantic din intimitatea lor.


Victoria (45 de ani) și-a surprins în mod plăcut fanii virtuali, ea adunând rapid peste 3 milioane de aprecieri. „Ce te-a făcut să te îndrăgostești de Victoria?” a fost întrebat David de către persoana care a făcut interviul, acesta fiind și subiectul principal al discuției.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So sweet! I love u @davidbeckham x

O postare distribuită de Victoria Beckham (@victoriabeckham) pe

„N-aș putea să pun degetul pe un singur lucru, a fost totul, ca un pachet întreg. Pur și simplu m-am îndrăgostit”, a răspuns cu o ușoară timiditate britanicul, la acea vreme un fotbalist în plină ascensiune la echipa Manchester United.

„De mine?”, a întărit Victoria, dorind parcă să se asigure că ea a fost aleasa. „Da, de tine, dragă!”, a completat David, după care a lăsat de înțeles că ar vrea să plece și să pună capăt chestionarului. „Sunt plictisitoare?”, a continuat Victoria. „Nu, dragă, ești genială, dar sunt obosit”, a insistat Beckham.

Extrem de bine dispusă, fosta membră a trupei „Spice Girls” nu s-a oprit din hârjoneală, aruncându-se în brațele lui David. „Nu-i așa că e sexy?”, a întrebat ea în direcția camerei de filmat.

„E atât de draguț. Te iubesc, David Beckham”, a fost mesajul Victoriei pe Instagram la materialul video. Printre răspunsurile primite a fost și unul de la David, care s-a amuzat copios asupra propriei ținute, cu o eșarfă pe cap și cu o geacă roșie impunătoare. „Cred că aș fi putut avea propria mea trupă de băieți. Cum m-ai lăsat să mă îmbrac așa, Victoria?”, a scris fostul fotbalist, acum în vârstă de 44 de ani.

 

FULLSCREEN
VIDEO Cum s-a îndrăgostit David Beckham de Victoria. Răspunsul sincer al fostului fotbalist
  • /

related posts

Modifică setările cookies