VIDEO Fără milă! Soție de fotbalist, maltratată în iarbă în semn de iubire


Avem dovada vie că soțiile sau iubitele fotbaliștilor ar merita să primească un spor de risc. Aflat în izolare, un fotbalist al echipei engleze West Ham și-a provocat partenera la o joacă în iarbă, care s-a încheiat însă cu un fault de cartonaș roșu asupra femeii.


Jack Wilshere (28 de ani) e numele fotbalistului care și-a transpus încrâncenarea de pe terenul de fotbal în viața privată. Pentru că e lipsit de meciuri și antrenamente în această perioadă, britanicul a ieșit cu soția Andriani undeva pe un câmp, la marginea unei păduri, prilej excelent pentru face pase și jonglerii cu mingea.

Cum Andriani s-a băgat și ea în joc, Wilshere a luat totul în serios, păcălindu-și soția cu câteva driblinguri de efect și apelând chiar la împingeri discrete, așa cum se întâmplă în meciurile de fotbal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jack Wilshere (@jackwilshere) on

Gluma s-a îngroșat însă atunci când balonul a ajuns în cele din urmă la Andriani. Ei bine, aflat în spatele acesteia, fotbalistul a efectuat o intrare prin alunecare cu ambele picioare înainte, cu care și-a secerat la pământ partenera de viață și de joacă.

Justificarea gestului pentru care la o partidă de fotbal ar fi fost eliminat a venit tot de la Wilshere, care a postat filmulețul pe Instagram. „ Începe să se vadă frustrarea legată de izolare. Dar, ca să fiu cinstit, mingea era acolo ca să fie câștigată”, a scris Jack, care n-a uitat însă să-i amintească lui Andriani cât de mult o iubește.

related posts

Modifică setările cookies