VIDEO. Fiul cel mic al lui Alex Velea și al Antoniei cucerește internetul. Cum se joacă Akim cu un cățeluș


Antonia a postat recent pe contul ei de Instagram un filmuleț cu băiatul ei cel mic, care a devenit viral. 


În clip, Akim se joacă în bucătărie cu un cățeluș. Pe fundal se aud părinții săi, Antonia și alex Velea care se amuză de situație.

Și băiețelul, și cățelușul sunt adorabili, iar filmulețul cu cei doi hârjonandu-se a cucerit sute de mii de internauți. 

Clipul a strâns peste 275.000 de aprecieri și sute de comentarii. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia) pe

 

 

Antonia și Alex Velea  formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din România. Cei doi cântăreți sunt împreună de 6 ani, dar și-au recunoscut relația de-abia după ce artista a rămas însărcinată cu primul copil. 

 

"Înainte să fim iubți am fost prieteni o perioadă destul de lungă timp în care ne-am cunoscut, au fost 3-4 ani în care am fost amici. Ne-am cunoscut la studio. Nu ne-a venit să credem că după primele întâlniri deja ne îndrăgostiserăm foarte rău. Nu știam cum să îi spun să nu se sperie sau să nu fie prea devreme. Dacă ați cunoaște-o cu adevărat ați vedea că e și mai frumoasă pe interior." , spunea Alex Velea în trecut. 

 

âAntonia mai are o fiica, pe Maya, din relația cu Vincenzo Catellano. Fetița locuiește în Italia, cu tatăl ei, iar Antonia se află în proces de divorț de mai mulți ani.  Alex Velea a fost și el căsătorit cu Ana Maria, însă mariajul lor a ținut din 2010 până în 2014.  

FULLSCREEN
VIDEO. Fiul cel mic al lui Alex Velea și al Antoniei cucerește internetul. Cum se joacă Akim cu un cățeluș
  • /

related posts