VIDEO Hasbulla Magomedov și prietenii lui au ajuns la poliție după ce au făcut cascadorii cu mașinile


Influencerul rus Hasbulla Magomedov are probleme cu legea în țara natală, Republica Dagestan. Tânărul a ajuns la poliție după ce s-a dat în spectacol cu mașina, pe străzile din capitala Mahacikala (Makhachkala).


Hasbulla Magomedov și prietenii săi au fost sancționați de poliție după ce au încălcat legislația rutieră. Tinerii au făcut drifturi cu mașinile pe străzile din capitala statului Dagestan, Makhachkala. Toți au ajuns la poliție pentru abaterile de le legislația rutieră din țara natală, scrie Daily Mail.

Imagini făcute publice de Ministerul de Interne din Dagestan îi arată pe tineri conducând periculos prin capitală. Poliția s-a sesizat după ce Hasbulla Magomedov și prietenii săi au postat clipul pe rețelele sociale.

Deși nu a condus niciuna dintre mașini, popularul influencer rus a fost sancționat pentru că a participat la aceste cascadorii ilegale.

Ulterior, Hasbulla Magomedov a revenit cu precizări pe conturile sale sociale, unde și-a cerut scuze pentru comportamentul neadecvat.

Am decis să exagerăm puțin... acest lucru nu se va mai întâmpla, ne cerem scuze. Ne-am jucat puțin și a trebuit să răspundem pentru asta. Nu era mașina mea și nu eram la volan”, a spus tânărul de 20 de ani.

Mai mult, a creat un clip pe YouTube în care face haz de situația sa, dar și de modul exagerat în care a fost tratat evenimentul în mass media.

Cine este Hasbulla Magomedov

Hasbulla Magomedov este foarte popular în țara sa pentru clipurile amuzante pe care le realizează. Totuși, el a mai avut ieșiri nepotrivite, inclusiv la adresa polițiștilor.

Tânărul are 20 de ani, însă măsoară doar 101 cm înălțime deoarece are o formă de nanism cauzată de o deficiență a hormonului de creștere. Cea mai scundă femeie din lume măsoară doar 62 cm în înălțime. În ciuda popularității sale, Hasbulla spune că nu e pregătit încă să iasă cu femei.

Tânărul este foarte îndrăgit pe Instagram, unde are o comunitate de peste 8,5 milioane de urmăritori.

Fotografii: Hasbulla MMA/@hasbulla.hushetskiy 

Vezi și VIDEO:

  • VIDEO Hasbulla Magomedov și prietenii lui au ajuns la poliție după ce au făcut cascadorii cu mașinile

related posts

Modifică setările cookies