VIDEO Ouch! Momentul dureros în care Britney Spears și-a rupt piciorul


Britney Spears (38 de ani) a ajuns la spital în urmă cu o săptămână, doctorii punându-i piciorul în ghips ca urmare a unei fracturi în zona oaselor metatarsiene. Culmea, americanca și-a filmat momentul accidentului domestic și l-a publicat pe Instagram.


După cum se poate vedea în materialul video, cântăreața a fost trădată de calitățile sale de dansatoare. Pe ritmurile hitului ,,Sex is on fire”, Britney a crezut că poate face orice acrobație vrea, dar s-a înșelat amarnic.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I haven’t danced in six months so I was full throttle at this spot ???????????????? !!!! And yes …. I know I’m barefoot …. don’t laugh but I grip the floor better that way !!!! PS you can hear where I broke my foot here ???????????? ….. sorry it’s kind of loud !!!!!

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

Mișcările sale energice s-au încheiat brusc atunci când a simțit o jenă la laba piciorului stâng, care i-au provocat și un strigăt de duerer. ,,Puteți auzi când mi-am rupt piciorul, scuze dacă este cam tare!!!”, a precizat Britney în postarea respectivă, avertizându-și fanii mai slabi de inimă.

N-am mai dansat de șase luni, așa că am accelerat cam mult”, a mai spus artista, explicând cauzele acestei accidentări venite din senin. Britney a fost ajutată să ajungă la spital de iubitul Sam Ashgari, care a oferit și primele informații privind starea sa, inclusiv o poză cu piciorul afectat și cu mesajul „stronger” pe ghips. „Și-a fracturat un grup de cinci oase lungi de la picior, situate între oasele tarsiene și falangele degetelor”, a dezvăluit acesta, ușor ironic.

related posts

Modifică setările cookies