VIDEO Scandal de proporții între un pasager și o însoțioare de bord: „Nu sunt servitoarea ta!” De ce la a pornit totul


Un clip video în care o însoțitoare de bord și un pasager se ceartă a devenit viral pe rețelele de socializare, stârnind  un val de reacții din partea internauților!

Tag-uri:

Incidentul neplăcut, surprins pe camere de un călător, a avut loc în timpul unui zbor de la Istanbul la Delhi luna aceasta. Totul a început, se pare, după ce un bărbat ar fi făcut-o să plângă pe una dintre membrele echipajului, moment în care a intervenit o altă însoțitoare de bord. Aceasta i-a spus bărbatului „să își țină gura”, iar de aici și până la un scandal de proporții nu a mai fost decât un pas.

Femeia, care este angajată la compania indiană IndiGo, a fost surprinsă în timp ce îi spunea pasagerului, pe un ton ridicat, că nu este „servitoarea lui”.

„Ține-ți gura, nu sunt servitoarea ta! Nu mai arăta degetul la mine și nu mai țipa, colega mea plânge din cauza ta”, au fost cuvintele angajatei.

Potrivit presei internaționale, cearta a început din cauza unor neînțelegeri în legătură cu mesele din avion. Bărbatul în cauză i-ar fi cerut unei însoțitoare un sandviș, iar aceasta i-a spus că îl va anunța dacă mai au. Ulterior, pasagerul a început să vorbescă pe un ton ridicat cu angajata, făcând-o într-un final să plângă.

„Vă rugăm să înțelegeți! Există un cărucior și porțiile sunt numărate”, a spus însoțitoarea de bord după ce colega sa a început să plângă.

„De ce țipi? Ține-ți gura!”, a spus mai apoi bărbatul.

„Tu ține-ți gura! Sunt o angajată, nu servitoarea ta!”, a completat însoțitoarea.

Sursă foto: Twitter

related posts

Modifică setările cookies