VIDEO: Thalia acuzată de fani că se droghează! Clipul văzut de aproape 8 milioane de oameni, a ajuns viral


Regina telenovelelor mexicane le-a dat o lovitură grea fanilor săi! Clipul care a făcut înconjurul lumii a aprins dispute serioase în presa latină, după ce artista ar fi fost acuzată că s-a filmat în timp ce era sub influența drogurilor. 


Este una dintre cele mai cunoscute personalități din America Latină, a avut un succes impresionant cu telenovelele sale, care au făcut istorie chiar și în țară noastră, și în prezent se bucură de o avere impresionantă.

Nu știm cum își cheltuiește Thalia averea, însă cu ultimul sau clip a aprins numeroase discuții în presa de peste Ocean. În vârstă de 47 de ani, actrița pare că se simte mai bine că niciodată. 

Soție de multimilionar, Thalia se pare că trăiește cea mai frumoasă perioada a vieții sale, fapt pentru care se arată extrem de dezinhibată și fericită în grădina casei sale, comunicând cu fanii în clipul de mai jos. 

"Sunteți acolo dragii mei? Sunteți acolo? Mă auziți? Mă auziți? Mă simțiți? Eu sunt fericită, fericită, fericită, fericită că va am, că va am, că va am" au fost parte din cuvintele pe care le rostește cântăreața. 

Fanii au avut o reacție neașteptată! 

În majoritatea comentariilor populare de la clipul artistei, rulează un singur mesaj, acela că Thalia se află sub influența drogurilor. 

Ce-i drept artista se arată "neobișnuit" de fericită, fapt pentru care fanii au observat că se întâmplă ceva în neregulă. 

"Când viața îți dă cocaină, bucura-te de ea la fel cum o face Thalia", a comentat un fan care a strans peste 700 de aprecieri la comentariul sau. 

"Copii, din acest motiv drogurile nu sunt bune" a comentat un alt ultilizator. 

Iar asta nu este tot! Actrița termină clipul într-un ras isteric întrebându-se cum se oprește filmarea: "Mulțumesc, TIKI, mulțumesc, TIKI, tikitikitin, tikititin, takatakatan, va iubesc, bye, bye, bye... Cum opresc asta?"

Cu toate astea, artista trăiește o viață de invidiat la cei 47 de ani și are o siluetă absolut superbă, precum cea a celebrelor modele de lenjerie intimă. Secretul ei? Vezi în articolul de mai jos 

Citește și: La 47 de ani, Thalia și-a vopsit părul roz. Cum arată acum vedeta

related posts

Modifică setările cookies