VIDEO VIRAL Un băiețel de 9 ani cu autism cântă senzațional piesa "Hallelujah"


Un băiețel care suferă de autism a devenit peste noapte vedetă pe internet după ce familia a distribuit pe social media un clip în care cântă. 

Tag-uri: #Hallelujah

Justin Kiely este din Dublin, Ireland și a fost diagnosticat cu autism la vârsta de 3 ani. Micuțul a reuțit să țină ascunse abilitățile sale vocale extraordinare.

 

Vreme îndelungată, puștiul n-a suportat să audă zgomote putenice sau muzică la volum ridicat, iar părinții lui au evitat să-l ducă la petreceri de copii, spectacole sau concerte, pentru că făcea crize. 

 

Într-o zi obișnuită, mama băiatului l-a surprins cântând celebra melodie Hallelujah, în timp ce se juca cu creionul. Femeia a reușit să-l înregistreze cu telefonul. Filmulețul a fost postat pe internet și s-a viralizat instantaneu. 

 

 

 

Mama lui Justin a trimis videoclipul învățătoarei copilului, care l-a folosit într-o prezentare la școală. Puștiu a reușit să câștige și un loc în corul școlii. 

 

"Tot ce-mi doresc este ca el să fie fericit! Până la 3 ani n-a vorbit deloc, dar ne uimește în fiecare zi, iar dacă este fericit atunci când cântă, să cânte până la sfârșitul vieții lui!", a declarat mama băiețelului. 

 


sursa:  Jam Press

 

Vezi și: 

 

related posts

Modifică setările cookies