Viitoarea soție a lui Cristian Boureanu și-a ales rochia de mireasă


Laura Dincă, iubita lui Cristian Boureanu și viitoarea soție a fostului politician abia așteaptă să petreacă o vacanță binemeritată cu cel care urmează să-i devină soț. 


Și dacă rochia de mireasă și-a ales-o deja, asta nu se poate spune încă despre destinația de concediu! Iată ce ne-a povestit pentru perfecte.ro:

Laura, ce planuri de vacanță aveți tu și Cristi pentru vara asta? Unde îți dorești să mergeți doar voi doi? 

Pe moment e frumos aici la noi, e cald, ușor ușor o să ne gândim și la o vacanță, după atât timp, vrem să plecăm și noi câteva zile.  

Cristi are voie să plece din țară? Pentru ce perioadă?  

Da, are voie de ceva timp, dar a fost decizia noastră să nu plecăm în vacanță deocamdată. Momentan putem pleca de marți până luni, și sunt foarte fericită ca după 2 ani să plec cu el oriunde!  

Citește și Interviu exclusiv cu iubita lui Cristian Boureanu. Laura Dincă dezvăluie: ”M-a cerut cu un inel făcut din șervețel”

Te ajută Cristi să dezvolți showroomul cu rochii pe care ți l-ai deschis? 

Tot timpul își dă cu părerea și tot timpul îi cer părerea. După ce aprob eu ideea, el are ultimul cuvânt.  

Ce ai învățat, în materie de business, de la iubitul tău? 

Să ai răbdare și încredere în tine și un pic din fiecare, îmi place să stau langă un bărbat deștept.  

Cum te pregătești pentru vacanță, ce nu ți lipsește niciodată din bagaj? Ce tratamente preferi pe timp de vară? Cum îți îngrijești corpul acum? 

Folosesc doar creme pentru hidratarea pielii pentru zona corpului, în fiecare zi, niciodată pentru față. Nu folosesc protecție solară, eventual mă dau cu un “after sun” mereu, înainte de a avea primul contact cu soarele, merg odată la solar câteva minute, pentru a preveni cumva înroșirea pielii. Din geantă nu îmi lipsesc parfumul preferat, conturul de buze, telefonul, căștile, și costumul de baie, indiferent unde plec, la mare sau la munte.  

Care sunt costumele tale de baie preferate în această perioadă? 

Costumele mele preferate sunt colorate, atât timp cât stau la soare îmi place să port un costum colorat, simplu, mereu sutienul în triunghi fără cupe sau push up și slipul brazilian, pentru a mă bronza mai bine! 

Anul acesta toată lumea așteaptă nunta voastră! Aveți timp să o organizați sau amânați pentru anul viitor? 

 

Toate se vor întâmplă la momentul potrivit. Suntem două persoane spontane și cu siguranță o să va surprindem și o să va zicem și micuțul nostru secret.  

Ce fel de mireasă îți dorești să fii și ce rochie ți-ar plăcea să porți în ziua nunții? 

Niciodată nu m-am visat “mireasa prințesă”, nu pot spune mai multe despre rochie, deoarece am ales-o singură și Cristi mă va vedea doar în fața altarului! Deci e secret până atunci, dar vă pot spune că rochia de stare civilă în mod sigur va fi simplă și îmi doresc foarte mult să fie în locația pe care mi o doresc, pentru a putea purta șlapi.

IMAGINI IN GALERIA FOTO DE MAI JOS

FULLSCREEN
Viitoarea soție a lui Cristian Boureanu și-a ales rochia de mireasă! Cum va arăta Laura
  • /

related posts