Vin Diesel, de la colăcei la abdomen de oțel în mai puțin de 3 luni! Fotografia care i-a uimit pe fanii actorului 


Vin Diesel, în vârstă de 54 de ani, a revenit la forma fizică care l-a consacrat în timpul filmărilor pentru seria Fast&Furious. Fanii actorului au fost surprinși să observe că el a reușit să scape de kilogramele în plus într-un timp record și l-au felicitat pentru rezultatul remarcabil.


La începutul lunii septembrie, fotoreporterii au surprins câteva cadre care l-au determinat pe Vin Diesel să renunțe la mâncarea nesănătoasă și să treacă mai des pragul sălii de sport.

Aflat în vacanță prin Europa, cu iahtul, Vin Diesel avea atunci o condiție fizică care nu aducea cu nimic aminte de "pătrățelele" personajului pe care îl interpreta în Fast and Furious. Imaginile cu burtica și kilogramele în plus au făcut înconjurul planetei, iar odată revenit din vacanță actorul a urmat un program draconic pentru a fi din nou în formă.

Antrenamentele stricte și dieta echilibrată au dat roade, judecând după ultima fotografie încărcată de către actor pe pagina personală de Instagram. Fanii au observat transformarea spectaculoasă și i-au adresat numeroase complimente. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vin Diesel (@vindiesel)

Sursă foto: Getty Images

Vezi și:

  • Vin Diesel, de la colăcei la abdomen de oțel în mai puțin de 3 luni! Fotografia care i-a uimit pe fanii actorului 

related posts

Modifică setările cookies