Violeta, fiica Andreei Marin, împlinește 15 ani luna aceasta! Ce surprize i-a pregătit vedeta: „Sunt petrecute...”


Andreea Marin și fiica sa, Violeta, își sărbătoresc în luna decembrie zilele de naștere, iar pentru aceste ocazii speciale, fosta prezentatoare TV ar fi pregătit și câteva surprize.


Discretă când vine vorba despre viața privată, Andreea Marin preferă să se bucure de aceste ocazii doar alături de cei dragi, fără să le ofere admiratorilor foarte multe detalii. Fiica sa și a lui Ștefan Bănică va împlini în doar câteva zile frumoasa vâstă de 15 ani și se pare că mama sa i-a pregătit deja ceva special, însă mărturisește că „surprizele rămân surprize”. 

„Surprizele rămân surprize. E acușica, în câteva zile și de abia aștept. Întotdeauna sărbătorile de iarnă sunt petrecute acasă”, a declarat fosta prezentatoare TV pentru un post de televiziune.

Violeta, copia fidelă a mamei sale

Seamană ca două picături de apă atât la comportament, cât și din punct de vedere fizic, iar faptul că își serbează zilele de naștere la doar câteva zile distanță nu le face decât să fie și mai apropiate.

„Am avut o atitudine asemănătoare tot timpul și semănăm, așa e. Numai ochii sunt diferiți, ea îi moștenește de la bunica ei. În rest, avem același mod de a fi”, a mai spus Andreea Marin.

Vedeta va împlini 48 de ani luna aceasta și se pare că nu are planuri mari pentru ziua ei. Își dorește comoditate așa că preferă să stea acasă, „în papuci și pijamale”.

„Petrecere în papuci și în pijamale, chiar asta pun la cale. Îmi doresc comoditate”, a mai spus ea.

Sursă foto: Instagram

related posts

Modifică setările cookies