Viorel Lis a fost dus de urgență la spital! Care este starea lui de sănătate: „Îi e frică, dar...”


Viorel Lis a ajuns de urgență pe mâinile medicilor, după ce s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, care i-au provocat simptome destul de grave. Soția sa, Oana Lis, a făcut primele declarații cu privire la starea de sănătate a fostului primar al Capitalei.


Viorel Lis a avut funcția de edil al Capitalei, iar în acea perioadă a cunoscut-o pe Oana, femeia care i-a rămas alături indiferent de situație. Iubirea lor a depășit orice obstacol, iar blondina a luptat împreună cu el pentru fericirea din cuplu. Acum, Viorel, la vârsta de 78 de ani a ajuns, din nou, pe mâinile medicilor cu o afecțiune destul de gravă. Soția acestuia a oferit primele detalii cu privire la starea de sănătate a vedetei. 

Oana Lis a explicat faptul că se află la o clinică deoarece soțul ei a fost infectat cu o bacterie. Aceasta nu a oferit încă informații despre simptomele pe care partenerul său de viață le are, însă a menționat că are nevoie de o colonoscopie. Se pare că fostul edil al Capitalei este speriat pentru sănătatea sa. 

„Sunt la o clinică. În ultimul timp, Viorel a avut tot felul de simptome. Azi are o internare de o zi. A luat o bacterie, dar nu știu de unde. El în ultimul timp a tot fost prin clinici...Trebuie să descoperim ce e cu această bacterie. Trebuie să facă o colonoscopie. Îi e frică, dar trebuie să o facă”, a spus Oana Lis în cadrul unei emisiuni TV.

Fostul edil al Capitalei s-a confruntat, în ultima perioadă, cu o semi pareză la membrele inferioare și a suferit un infarct, motiv pentru care soția lui i-a cumpărat un loc de veci.

„Nu credeam că se mai întoarce acasă. M-am pregătit așa. Sincer, Viorel nu avea nici loc de veci, am vorbit cu verișoarea lui și i-am făcut un loc de veci”, a spus ea.

VEZI ȘI: Cum să devii viral pe TikTok

Sursă foto: Facebook/ Viorel Lis

related posts

Modifică setările cookies