Viviana și George Burcea, mai îndrăgosiți ca oricând. Actorul transmite un mesaj dur criticilor: Niciodata nu vor putea avea așa ceva"


Viviana Sposub și George Burcea s-au întâlnit în emisiunea Ferma Vedetelor și s-au îndrăgostit iremediabil unul de celălalt Recent, existau zvonuri potrivit cărora povestea lor a ajuns la final, însă cei doi le-au dezmințit vehement, iar George i-a declarat dragostea public frumoasei jurnaliste.


Viviana Sposub și George Burcea s-au cunoscut în cadrul unei emisiuni, iar după ce aceasta s-a încheiat ei au început o relație care s-a aflat în atenția tuturor. Nu s-au ascuns de ochii curioșilor și au publicat adesea fotografii împreună. În ultima perioadă se zvonea că au pus capăt relației, însă ultimul gest făcut de George dezminte vehement speculațiile.

George a distribuit pe pagina personală de Instagram un instantaneu în care apare alături de Viviana. Fotografiei a alăturat o descriere care i-a înduioșat pe internauți. 

„Te iubesc de mor, iar toți cei care au dat sau vor da cu magicul și mega folositul «hate» nu sunt decât acele persoane care-și doresc tot ce noi avem. Și știi de ce? Pentru că ei sunt conștienți că niciodată nu vor putea avea așa ceva”, a fost declarația pe care George Burcea i-a făcut-o iubitei lui. 

related posts

Modifică setările cookies