Viviana Sposub s-a mutat cu George Burcea: ”Acum este colegul meu de apartament”


Recent, Viviana Sposub a dat un interviu în care a vorbit despre povestea ei de iubire cu George Burcea, care a început în timpul emisiunii de la PRO TV, ”Ferma: Orășeni vs săteni”.


În cadrul interviului pentru click.ro, Viviana Sposub s-a declarat suprinsă că s-a îndrăgostit în timp ce participa la emisiune. ”Nu cred că se aștepta nimeni la un asemenea parcurs, dar tocmai ăsta cred că e farmecul. George Burcea a fost cel mai tare partener de Fermă, iar acum este colegul meu de apartament”.

Viviana nu se sfiește să-și arate sentimentele. ”Toată lumea a putut să vadă în Fermă cum e Viviana atunci când este îndrăgostită. Sunt o fată sinceră, naturală și fac mereu ceea ce simt, nu îmi pun opreliști. Îmi arăt afecțiunea și mă bucur de reciprocitate”. Cât despre ceea ce a atras-o la George Burcea, frumoasă vedetă răspunde: ”Simplitatea! Faptul că se bucură de tot ce îl înconjoară și împărtășește și cu ceilalți această stare de bine. Dar trebuie să recunosc că și abilitățile sale încredibile de muls vaca mi-au atras puțin atenția...”

Întrebată dacă se vede mireasă în viitor, la brațul lui George Burcea, Viviana Sposub a răspuns: ”Cred că pentru a răspunde la această întrebare aș avea nevoie de niște ochelari de vedere pentru distanță. Și cum nu dispun de așa ceva, voi descrie ce se vede mai de-aproape: multe momente frumoase și multă fericire”, pentru sursa menționată mai sus. 

 

Foto; Facebook, Instagram

related posts

Modifică setările cookies