Vlad Gherman, reacție acidă la adresa noului iubit al Cristinei Ciobănașu. Întrebarea care l-a înfuriat pe actor 


Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit în luna februarie a acestui an, după o relație de opt ani. Actrița și-a regăsit fericirea în brațele unui alt bărbat, însă Vlad nu a intrat într-o nouă relație. Zilele trecute, actorul a primit o întrebare din partea unui fan pe marginea acestui subiect, iar răspunsul oferit a fost unul acid. 


Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au decis, de comun acord, să pună capăt relației lor care dura de mai bine de opt ani. Despărțirea a fost dureroasă pentru ambii, însă Cristina a hotărât să acorde o nouă șansă iubirii, alături de un alt bărbat.

Întrebat pe Instagram, în cadrul unei sesiuni Q&A, cum se înțelege cu noul iubit al Cristinei, Vlad a oferit un răspuns ironic, semn că subiectul încă este unul sensibil pentru el. „Da, da! Ieri am ieșit la o pasă la fotbal, am băut o bere. Wtf!?", le-a transmis, ironic, Vlad Gherman internauților.

O altă întrebare pe care a primit-o actorul a făcut referire o posibilă relație a lui în viitorul apropiat. Vlad a mărturisit că, mai devreme sau mai târziu, speră că va întâlni persoana potrivită și va iubi din nou. „Normal că m-am gândit, mă gândesc în continuare și îmi doresc să am o relație, pentru că îmi doresc și eu să fiu fericit", a spus Vlad. 

Vezi și: Coaste de porumb

related posts

Modifică setările cookies