Vlad Gherman renunță la vlog! Anunțul făcut cu ochii în lacrimi


Vlad Gherman și-a îngrijorat fanii atunci când a apărut pe rețelele de socializare cu ochii în lacrimi. Iată anunțul făcut de actor!


Vlad Gherman este unul dintre cei mai apreciați actori din România. Acesta nu doar că are un talent incredibil în lumea cinematografiei, însă a reușit să construiască o comunitate absolut incredibilă de fani atât pe Instagram, cât și pe YouTube. Tânărul talentat posta periodic vlog-uri pentru a-și ține publicul la curent cu cele mai noi activități ale sale. Recent însă, artistul a distribuit pe InstaStory un clip video în care își anunță retragerea de pe celebra platformă online.

Artistul a anunțat că pentru o perioadă nedeterminată de timp va renunța la YouTube. Acesta nu a spus care este motivul pentru care ia o pauză, însă fanii speculează că ar fi vorba despre implicarea actorului în noi proiecte.

„E cea mai tristă veste pe care pot să o dau. Plâng pentru că...Am încercat să nu mă întristez foarte tare și să glumesc cu voi, așa cum fac de obicei. Ultimul vlog", a declarat el pe Instagram.

Ulterior, după ce fanii s-au îngrijorat văzându-l plângând, Vlad Gherman a declarat că nu plânge de supărare, ci din cauza unei alergii.

„(...) Nu plâng, era o glumă, am alergie la pisică. O iubesc de nu mai pot, dar am o rinită alergie, e foarte greu. (...)", a mai spus el.

Sursă foto: Vlad Gherman/Instagram

related posts

Modifică setările cookies