Vladimir Drăghia, pictorial incendiar alături de soția sa. „Sunteți făcuți unul pentru celălalt”


Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia formează unul dintre cele mai frumoase și sudate cupluri din lumea mondenă. Cei doi au sărbătorit 7 ani de când sunt împreună, iar cu această ocazie au împărtășit cu fanii o fotografie super sexy de la o ședință foto. 

Tag-uri:

Într-un pictorial alb-negru, Vladimir este la bustul gol și o îmbrățișează tandru pe frumoasa sa soție, care poartă doar blugi și sutien. 

„Al șaptelea an de noi doi. Mâna aia acolo rămâne, să știi”, a scris câștigătorul Exatlon în dreptul imaginii. 

Fanii i-au scris sute de mesaje de apreciere. „Sunteți făcuți unul pentru celălalt”,„Mulți ani fericiți împreună! Sunteți atât de frumoși, vă urmăresc cu drag!”, „Sunteți preferații mei, iar de Zora nu mai vorbesc, e delicioasă!”, au fost doar câteva dintre comentariile primite. 

Fotografiile au fost realizate de Alex Galmeanu

„La invitația lui @alexgalmeanu, pe care nu ai cum să-l refuzi când vrea să te fotografieze, am făcut acest shooting cu @secretnipple ca un remake al unei ședințe foto celebre realizată de Herb Ritts cu Mark Wahlberg și Kate Moss în anii ‘90. Ar mai fi câteva fotografii de postat, dar la ore ceva mai târzii. Am ales fotografia asta pentru că mi se pare că se vede în ea un soi de maturitate între noi doi. Se vede că ne știm, ne cunoaștem, alegem să fim împreună dincolo de îndragosteala de la început. Ne place mult rezultatul. Sperăm că și vouă”, a scris Vladimir pe Instagram în dreptul unei poze ( vezi galeria foto de mai jos).  

 

Sursă foto: Instagram/ vladimir.draghia

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotude cu Ștefan Iancu - "Dacă aș juca într-un film XXX..."

related posts

Modifică setările cookies