Vladimir Drăghia, vacanță cu familia în Zanzibar. Cum și-a pozat soția în costum de baie


După ce au petrecut câteva zile în Dubai, Vladimir Drăghia împreună cu familia lui au plecat într-o altă vacanță, în Zanzibar. Imaginile adorabile cu Zora și Alica i-au cucerit pe fani. 


”Am cumpărat un aparat foto serios și am început să învăț să fac fotografii. E un drum lung, dar mereu mi-am dorit să înțeleg această artă. Vă prezint prima fotografie făcută cu aparatul ăsta profi și sper să vă placă și următoarele, pentru că vreau să vă iau cu mine pe acest nou drum, pas cu pas, cadru cu cadru”, a scris actorul pe Instagram. 

Vladimir Drăghia este topit după fiica lui și, de asemenea, nu puteau lipsi poze tandre cu micuța pe contul său de Instagram. Zora are 3 ani și este deja o mică fashionistă, mama ei având grijă să-i aleagă ținute moderne. 

Imaginile cu Alice Cavaleru, în costum de baie, au atras imediat atentia internauților, care i-au lăsat zeci de mesaje de apreciere. ”Fermecătoare”, ”Ești una dintre cele mai frumoase femei din România, te-am văzut și live și te admir tocmai pentru naturalețea ta și pentru ca nu cauți sa fii perfectă”, Wow,cum îți pică costumul pe corp, au fost unele dintre comentariile scrise de admiratori.  (vezi galeria foto)

 

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

 

Sursă foto: Instagram/ vladimir.draghia

Vezi și: Vladimir Drăghia, copilărie cu sacrificii

 

FULLSCREEN
Vladimir Drăghia, vacanță cu familia în Zanzibar. Cum și-a pozat soția în costum de baie
  • /

related posts

Modifică setările cookies