Vlăduța Lupău: "Am avut încă două sarcini care s-au pierdut (...) M-am operat de endometrioză"


Vlăduța Lupău a venit în podcastul lui Mihai Morar a discutat despre fericirea de a fi mamă, dar și despre problemele pe are le-a avut anterior, în perioada în care își dorea foarte mult un copil.


Cu sinceritate, a mărturisit că a pierdut două sarcini:
 
"Am străbătut așa câteva mici obstacole, nu le-am zis niciodată. Nu am simțit nevoia să împărtășesc cu nimeni decât cu Adi sau cu familia.(...) Am avut încă două sarcini care s-au pierdut. Îți dai seama că, în urma acestor două sarcini pierdute, ne-am dorit și mai mult. Am trecut prin două experiențe neplăcute și te întrebi dacă se întâmplă ceva. Așa cum spun doctorii, că primele trei luni sunt critice. Nu m-am bucurat absolut deloc până nu am trecut pragul de trei luni, până nu mi-am făcut toate analizele din lume, primite și confirmate că totul este în regulă. E o traumă pentru orice femeie, chiar dacă mai are acasă 10 copii, chiar dacă nu mai are niciunul sau unul, indiferent. Mi se pare că este o traumă pentru că te întrebi de ce ție. Nu am fugit, am zis că nu a fost să fie."

Mai mult, Vlăduța a povesit că a avut și endometrioză: 
 
"Multe fete mi-au scris că ele credeau că am făcut fertilizare, însă pot să spun că anul trecut, prin ianuarie, m-am operat de endometrioză, o boală a secolului la femei, și la câteva luni a venit natural. Cu ajutorul lui Dumnezeu, minunile se întâmplă. N-am zis nici de treaba cu endometrioza pentru că e un lucru personal. M-am tratat, după care lucrurile, cu voia lui Dumnezeu."
 
De Buna Vestire, Vlăduța Lupău a anunțat că ea și soțul ei, Adrian Rus, vor deveni părinți. Pe Instaggram, aceasta a postat:
 
“Minunea mea…azi de BUNA VESTIRE, …primele cuvinte pe care vreau să ți le spun și să le știi și tu sunt: Îi mulțumesc Lui Dumnezeu în fiecare clipă, din toată inima mea, că te-a pus pe tine, cel mai mare dar a Lui, în pântecele meu!

Abia aștept să pot să-ți povestesc toată povestea ta și cât de multe “figuri” ai făcut până azi… Am așteptat această zi în care să zic în gura mare că voi fi “mămică” … (woow!!!) Da! Eu voi fi mămica ta!"

Vezi si video:

related posts

Modifică setările cookies