Vlăduța Lupău are un look nou! Cum arată artista cu breton


La doar 29 de ani, Vlăduța Lupău este cunoscută de o țară întreagă și se poate mândri cu o carieră de succes în muzică, reușind în câțiva ani ce alți artiști nu obțin într-o viață întreagă.

Tag-uri: #vladuta lupau

Toate piesele pe care le lansează cântăreața de muzică populară cuceresc internetul și ajung rapid în trending pe YouTube, însă Vlăduța Lupău este foarte activă și pe rețelele de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu tot ce face.

Zilele trecute, artista a postat pe Instagram , atât în feed, cât și la story, fotografii și filmulețe prin care le arată fanilor că a făcut o schimbare de look. Vlăduța Lupău apare cu părul lung și cu breton, însă nu a precizat dacă poartă perucă sau nu.

Părerile fanilor au fost împărțite, unii afirmând că arăta mai bine înainte, în timp ce alții au precizat că o prinde foarte bine schimbarea. „Îți stătea mult mai bine înainte decât acum... părerea mea”, „Ce fain îți stă”, „Ești superbă” și „Ești o altă persoană. Dar farmecul Vlăduța Lupău era ca înainte” au scris fanii pe Instagram.

foto: PRO TV; Instagram Vlăduța Lupău

Vezi și: Viata Bate Vlogul - Sezonul 2. Emil Rengle si cei 13 vloggeri lanseaza videoclipul piesei Viata Bate Vlogul

FULLSCREEN
Vlăduța Lupău are un look nou! Cum arată artista cu breton
  • /

related posts