Vlăduța Lupău, cea mai sexy gospodină! Cum arată artista în această ipostază?


Are 28 de ani, dar e cunoscută în toată România, cu sute de mii de urmăritori pe Instagram și pe youtube și o mulțime de premii la concursuri de muzică populară.
 
 
 


Cu toate acestea, Vlăduța Lupău vrea să arate că e talentată în mai multe domenii. Tocmai de aceea, în izolare, de acasă, s-a fotografiat ca…gospodină. Una foarte frumoasă, sexy și aranjată, care tocmai a terminat de pregătit un munte de gogoși. Fotogafia a avut parte, în câteva ore, de aproape 30 de mii de like-uri și de o mulțime de comentarii.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Vlăduța Lupău (@vladutalupau) pe

 
Foate apreciate în acestă perioadă, pe contul Vlăduței, sunt și fotografiile alături de soț. Recent, Vlăduța s-a căsătorit cu Adrian Rus, portar la CFR Cluj. Cei doi au avut o nuntă atipică: s-au cununat într-o pădure, unde totul a fost special amenajat special pentru ei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Vlăduța Lupău (@vladutalupau) pe

Vlăduța se ocupă de muzică de la patru ani, deși nu moștenește pe nimeni din familie și consideră că succesul de acum compensează toate sacrificiile. În plus, a urmat cursurile de Medicină Veterinară din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca. 

#StaiAcasa-Pe Pro Tv Plus puteți vedea "Viața bate vlogul"

FOTO: INSTAGRAM VLĂDUȚA LUPĂU

related posts

Modifică setările cookies