Vlăduța Lupău: "Cred că cei șase ani de facultate au fost mai ușori decât primele două zile acasă"


Vlăduța Lupău este fericită că se află acasă, alături de familia ei, și mărturisește că așteaptă să treacă perioada de acomodare, pentru a putea povesti mai multe.

Tag-uri:

Pe Instagram, la secțiiunea Instastory, le-a spus fanilor:
 
"M-ați întrebat ce mai fac, cum arăt, cam așa arăt eu după cinci zile de la naștere , am un mic herpes aici, dar asta este, și mi se pare că sunt în sesiune. Cred că cei șase ani de facultate au fost ma ușori decât primele două zile acasă. Cu putere, cu răbdare și cu iubire o să fie bine. Nu o să fiu eu unica femeie care nu se descură. Mă descurc, de fapt ne descurcăm. Aștept să treacă peroada asta de acomodare. "

La câteva ore după ce a născut, Vlăduţa Lupău a transmis un mesaj emoţionant pentru fiul ei cu nume simbolic:
 
 „Iair … știam că îți vei alege o zi binecuvântată în care să vezi lumina zilei! Bine ai venit pe lume, minunea mea! ❤️ Continui scrisoarea către tine… știi că ți-am zis că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu, iar El îți va da totul… ei bine cu asta începem drumul vieții tale!

Lumea asta, puiule… este cum ești tu cu ea! Așa că dacă tu ești bun, îți va întoarce bunătate. iar dacă nu.. să nu te aștepți să vină binele. O să ți se greșească și o să faci si tu greșeli, însă întoteauna să te gândești că nu cei din jurul tău nu trebuie să te vadă când faci un lucru rău sau să se supere că ai greșit … ci întoteauna să te gândești că Dumnezeu te vede…de El nu te poți ascunde și de la El vine răsplata la tot ceea ce vei face pe această lume!

O să crești și o să trăiești așa cum trăim fiecare, cu bune și cu rele, însă vreau să te rog, atunci când îți dorești ceva cu adevărat, LUPTĂ și nu renunța niciodată, iar eu… voi fi lângă tine întodeauna si pentru totdeauna! Îmi doresc să ai o viață ușoară, binecuvântată și să fim împreună mulți ani pe acest pământ …eu cu tine și cu tati tău…apoi cu copiii tăi și apoi nu îndrăznesc mai mult.

De azi, tu mi-ai dat cel mai frumos nume “mama” …iar pentru asta eu îți mulțumesc și îi dau slavă Lui… pentru că vreau să știi că de multe ori nu credeam că și pe mine mă va alege un suflet să-i fiu mamă, dar iată-te! M-ai ales tu! ????

Iar tu… în viața aceasta, am să fac în așa fel încât să îmi fi cea mai bună carte de vizită! Nu vreau ca să-ți zică lumea “Ești băiatul Vlăduței…” ci mie să-mi zică “ Ești mama lui Iair!” ???????? Închei și îți fac cunoștința cu prima femeie din viața ta care îți spune din toată inima TE IUBESC ! Eu, mami!"

Vezi și: Sunt celebru, scoate-mă de aici! - Primele imagini din junglă: Ce se va întâmpla în cel mai așteptat show al toamnei

related posts

Modifică setările cookies