Vlăduța Lupău e nașă: "Ne-am descurcat destul de greu, dar suntem pe drumul bun"


A născut de curând, dar Vlăduța Lupău e în formă și face toate eforturile să fie și mamă și artistă, și soție iubită! Iar acum e și nașă.


Pe Instagram, Vlăduța a povestit: 

"Azi este ziua cea mare. Suntem nași la fratele lui Adi și la Cora, am ajuns pe la două de la cântat, la cinci m-am trezit să mănânce Iair, la șase 50 să plec la party și avem o zi grea, dură, dar o să fie super.

Ei bine, iat-o pe nașa...vreau să vă zic că iair a fost prezent la foarte multe nunți până să se nască, iar astăzi este la prima nuntă oficial, prezent fizic. Ne-am descurcat destul de greu, cu cărucior, cu scoică, cu îmbrăcat, cu plâns, cu mâncat, cu mine, cu sân, cu sticlă, cu plâns, cu mârâială, dar suntem pe drumul bun, ne îndreptăm spre locul cu pricina."

În plus, a postat poze prin care să le arate fanilor cum e ea ca nașă. 

Pe șase august, Vlăduța a adus pe lume un băiețel. Pe rețelele de socializare, Adi Rus a postat prima imagine cu micuțul, dar și un mesaj emoționant. Fiul Vlăduței Lupău se numește Iair, un nume biblic. Iair este acel tată din Biblie care-l roagă pe Hristos să-i reînvie fiica. 

„Iubirea mea, soarele meu, te-am dorit, ne-am rugat și te-am primit în această zi de sărbătoare 06.08.2022. Nu o să pot să-i mulțumesc vreodată Lui Dumnezeu pentru ce mi-a dat. O să te învăț un singur lucru să ai frică doar de Dumnezeu în viața asta și să te rogi Lui. Rus Iair, ești binecuvântarea mea P.S.: A fost dragoste la prima vedere??❤️ Vlăduța, te iubim cel mai mult, mama eroină⭐️”, a scris Adi Rus după e i s-a născut fiul. 

Meciurile celor de la FCSB din grupele Conference Leagur se vor vedea la PRO TV și online pe VOYO 

Vezi și: EXCLUSIV pe VOYO - „La Oraș” - O comedie blană în jungla urbană

related posts

Modifică setările cookies