Vlăduța Lupău, la spital! Și-a amânat un concert în Chișinău


Vlăduța Lupău a născut de curând, s-a reîntors și pe scenă și chiar a avut turneu în SUA, se dedică și familiei - iar toate acestea par să o solicite mult. 
 


Artista a ajuns la spital, pe perfuzii, după cum a anunțat pe Instagram. Pe aceeași rețea de socializare a spus că va amâna un concert din Chișinău, dar că va reveni foarte curând.  
 
 
Vlăduța Lupău a devenit mai atentă cu sănătatea ei după naștere și după o serie de probleme despre care a povestit. Tot pe Instagram s-a pozat astfel alături de un desert sănătos și plin de Vitamina C, semn că e atentă la asta. 
 
 
 
După ce l-a adus pe lume pe Iair, cântăreața a început să rămână fără păr. Mai mult, artista a mărturisit că are o mulțime de probleme pentru că nu a respectat indicațiile medicului de a lua vitaminele prescrise.
 
„Cele care sunteți însărcinate sau ați născut, neapărat să luați vitaminele pe care vi le recomandă ginecologul după sarcină. Eu am făcut greșeala și nu le-am luat. Cred că de acolo mă dor și oasele și articulațiile, îmi cade și părul.

Nu le-am luat, că m-am văzut cu sacii în car și nu le-am luat. Sincer, dacă aș da timpul înapoi aș lua cred că pachetul dublu, numai să scap de chestiile astea. Dar, vă rog, cele care vreți să mă ascultați, ascultați-o pe sora voastră și nu faceți greșeala asta. Luați toate medicamentele pe care vi le recomandă doctorul, după ce nașteți!”, a transmis Vlăduța pe contul ei de Instagram.
 
„Mă gândesc la modul foarte serios să mă tund. Efectiv îmi e frică să mă mai piaptăn… sunt aproape cheală”, a scris Vlăduța Lupău pe InstaStory.
 
Specialiștii susțin că această reacție ar putea fi și o urmare a venirii pe lume a unui copil. Multe mame pare că se confruntă cu astfel de situații.

FOTO: INSTAGRAM VLĂDUȚA LUPĂU

Vezi și video: 

related posts

Modifică setările cookies