Vlăduța Lupău, primele declarații după ce a ajuns din nou la perfuzii! Ce a pățit artista?


Vlăduța Lupău se confruntă cu probleme de sănătate serioase. 
 
 


A ajuns, din nou, pe perfuzii și a postat o fotografie de la spital în cursul zilei de duminică.În poză, aceasta a apărut cu o perfuzie în mâna stângă, iar în dreptul imaginii, a scris: ”Dumunică frumoasă”
 
 
Nu este prima oară când Vlăduța Lupău se confruntă cu probleme de sănătate. La începutul anului 2022, artista a postat pe internet o imagine în care apare cu o perfuzie. Problemele de sănătate au împiedicat-o atunci pe aceasta să ajungă în Statele Unite ale Americii pentru a susține un concert la restaurantul lui Gigi Gheorghiu. De asemenea, și anul trecut, din cauza epuizării, artista a ajuns la doctor.

“Doctorii mi-au interzis sa zbor! Organizatorii din America m-au înlocuit cu Romică Țociu și Cornel Palade în timp foarte scurt”, a anunțat interpreta de muzică populară pe pagina de Facebook a impresarului său, Bebe Mihu, soțul Mariei Dragomiroiu.
 
După ce weekendul trecut a postat poza în are apare din nou cu perfuzii, Vlăduța a publicat un video pe Facebook în care le-a povestit fanilor despre starea ei:

"A început săptămâna OK, nu o să dezbat foarte mult despre ce am pățit eu, pentru că problemele de sănătate sunt personale, iar dacă  Doamne Ferește trebuie să le împărtășesc sau voi mă puteți ajuta cu ceva, o să vă povestesc." 
 

Vezi și VIDEO: Wine Trips România S2E8 | Carmen Tănase, pe urmele vinului alb realizat din struguri roșii la Vinarte

related posts

Modifică setările cookies