Vlăduța Lupău, supărată pe fanii ei, după ce a dezvăluit că are coronavirus: „Nici eu nu am crezut”


În seara zilei de 28 octombrie, Vlăduța Lupău a anunțat pe Instagram că a făcut COVID-19, iar foarte mulți internauți au început să o acuze că a luat bani pentru a spune că este bolnavă.


Pentru a le răspunde tuturor cârcotașilor, celebra cântăreață de muzică populară a făcut mai multe story-uri prin care dezvăluia că este dezamăgită de fanii ei și că nu ar putea spune că are coronavirus doar pentru că a primit bani.

„Nu eram convinsă că vreau să fac publică chestia asta, dar mi-am asumat și am zis să anunț comunitatea mea. Însă, când văd reacția unora... îmi vine să o iau razna... nu-mi vine să cred. Și comentarii răutăcioase, să ziceți cu cât am fost plătită ca să zic chestia asta. Oameni buni, cred că nu ar exista bani pe care ar putea să mi-i ofere cineva ca să fac o reclamă de genul ăsta sau să zic așa ceva. Nici eu, poate până în clipa asta, când am văzut pe buletinul de analize că am ieșit pozitivă, poate nu am crezut în acest virus. Sau nu am crezut atât de tare în el, mai ales că toată vara am cântat și am întâlnit sute sau poate mii de oameni. N-am crezut deloc în el. Pot să spun acum că, pentru mine, este ca o răceală mai gravă. Sunt foarte supărată pe voi, cei care ați scris răutăți. Voi, să îmi scrieți mie... «Cu cât te-a plătit nu știu cine?». Da, poate și eu, când am văzut la alte persoane publice că au postat, am zis: «Nu cred, e vrăjeală!». Nu, nu e vrăjeală. Însă sunt foarte supărată pe comentariile voastre răutăcioase. Nu caut faimă, cred că am suficientă și o am prin muncă. Sunt foarte dezamăgită. Ați reușit să mă enervați, dar vă doresc sănătate multă. Cu siguranță o să treacă pe la toți virusul ăsta... Poate o să spuneți că și nasul înfundat mi l-am pus prin filtru”, a afirmat Vlăduța Lupău pe Instagram.

foto: Instagram Vlăduța Lupău

Vezi și: 

Întrebarea Mesei Rotunde cu Mark Stam: „Așa se fac milioanele în industria muzicală!”

related posts

Modifică setările cookies