Vloggerul Andrei Zbîr a aruncat obiecte în valoare de 10.000 de euro din elicopter


Tot mai mulți tineri au început o carieră în ceea ce înseamnă industria online. Andrei Zbîr este unul dintre veteranii vlogging-ului, având o comunitate de peste 1 milion de urmăritori pe YouTube, acolo unde postează constant videoclipuri de divertisment pentru adolescenți. 


Andrei Zbîr a investit mult în cariera sa online. Acesta și-a făcut debutul încă din adolescență, atunci când posta pe YouTube videoclipuri în care le arăta urmăritorilor ce face într-o zi obișnuită. Ulterior, el a început să pună în practică diverse provocări alături de prietenii lui, lucru care a stârnit imediat un val de aprecieri.

Acum, vloggerul a ajuns să fie urmărit de peste 1 milion de oameni, motiv pentru care noile sale videoclipuri necesită investiții uriașe. Zilele trecute, Andrei Zbîr a postat pe YouTube un nou material video: a aruncat  din elicopter obiecte în valoare de 10.000 de euro, iar mai multe echipe conduse de influenceri au trebuit să le găsească. Bineînțeles, cei care descoperau telefoanele sau câștile wireless, le puteau păstra. 

Întreaga provocare a stârnit un val de aprecieri, atât în rândul participanților, cât și pentru urmăritorii lui Zbîr. 

Sursă foto: Andrei Zbîr/Instagram

related posts

Modifică setările cookies