Vrea să aibă cei mai mari sâni din lume, după ce a cheltuit deja peste 50.000 lire sterline pentru operații


Jessy Bunny și-a petrecut ultimii trei ani făcându-și operație după operație, pentru a ajunge la măsurile dorite.


Jessy Bunny a devenit obsedată de aspectul ei încă din perioada adolescenței, iar la 18 ani a ajuns să fie renegată de familie, după ce părinții ei i-au dat bani să-și ia mașină, iar ea a cheltuit banii pe silicoane.

De atunci, tânăra a continuat să-și mărească sânii, făcând o adevărată obsesie pentru modul în care arată. Jessy Bunny spune că misiunea ei supremă este să aibă cei mai mari sâni, cel mai bombat fund și cele mai mari buze din lume.

Numai silicoanele ei au costat 20.000 de lire sterline, în timp ce în total a cheltuit 50.000 de lire sterline pentru alte operații plastic.

Vreau atât de multe operații. Vreau să am cei mai mari sâni din lume – dar și cele mai mari buze și cel mai mare fund. Voi avea a doua operație la fesieri la 21 de ani, în această toamnă. De asemenea, vreau să îmi scot două perechi de coaste, o a doua operație la nas și implanturi în obraji și bărbie. Vreau, de asemenea, să fac un lifting pentru ochi de pisică și mult mai mult botox în zona ridurilor”, a spus aceasta potrivit dailystar.co.uk. Jessy Bunny a trăit în Germania, însă acum locuiește în Viena, unde câștigă bani din OnlyFans.

Sursă foto: Instagram

related posts

Modifică setările cookies