What’s UP, din nou probleme cu oamenii legii! De această dată și-ar fi agresat un vecin


În luna decembrie a anului trecut, What’s UP a fost arestat de poliție, după ce iubita lui a sunat la 112 ș ia spus că artistul o bate.


Potrivit informațiilor apărute la acea vreme, cântărețul a fost agresiv și cu oamenii legii, astfel că a fost încătușat, dar a fost eliberat după ce partenera lui de viață și-a retras plângerea făcută, afirmând că What’s UP nu a bătut-o.

Pe numele real Marius Ivancea, bărbatul a ajuns din nou în atenția poliției în seara zilei de 8 iunie 2020, după ce și-ar fi agresat un vecin. Potrivit jurnaliștilor de la Playtech, artistul asculta în propria locuință muzică, volumul fiind dat foarte tare, iar un vecin l-a atenționat să dea volumul mai încet.

Din păcate pentru vecinul care avea și un copil în brațe, What’s UP s-ar fi năpustit asupra lui și l-a luat la bătaie, persoanele din jur sunând la 112, pentru a cere ajutorul oamenilor legii. Potrivit sursei citate, doar polițiștii ajunși la fața locului au reușit să-l calmeze pe cântăreț, însă nu se știe dacă acesta a primit și vreo amendă.

Vezi și: How to TikTok, episodul 4

related posts

Modifică setările cookies