Whitney Houston, aventură pasională cu cea mai bună prietenă: „Am iubit-o”


Cea mai bună prietenă a cântăreței Whitney Houston face dezvăluiri uluitoare la 7 ani de la moartea artistei. Robyn Crawford a dat detalii despre relația interzisă pe care cele două au avut-o în anii ’80.


Whitney Houston, care a murit în februarie 2012, la vârsta de 48 de ani, nu a vorbit niciodată public despre aventura pe care a avut-o cu asistenta personală Robyn Crawford. Devenite cele mai bune prietene, Whitney și Robyn s-au apropiat foarte mult, ajungând la o relație intimă care s-a întins pe mai mulți ani.

Aventura, ținută la distanță de ochii lumii, s-a petrecut cu mulți ani înainte ca artista să se mărite cu rapper-ul și compozitorul Bobby Brown.

„Am ajuns la punctul în care am simțit nevoia de a mă ridica pentru prietenia noastră. Și am simțit o urgență în a mă ridica și a împărtăși tot ce știu despre femeia din spatele incredibilului ei talent”, a dezvăluit ea în cartea A Song For You: My Life With Whitney Houston, conform People.

Whitney Houston, în 1980. FOTO: Getty Images

Cele două s-au cunoscut în 1980, pe vremea când Whitney nu era celebră. Pe atunci avea 17 ani, iar Robyn i-a promis că va avea grijă de ea fiindcă i-a intuit potențialul.

„Voiam să fim împreună și asta însemnând doar noi două”, a spus Robyn, care a dezvăluit și cum s-a consumat prima lor noapte împreună.

„Într-o zi, eu și Whitney petreceam timp împreună și ea mi-a șoptit: Vom petrece noaptea la Larry’s. În apartament, ne-am dat jos hainele pentru prima dată și ne-am atins. Să o mângâi și să o iubesc a fost ca un vis”, a spus fost iubită a lui Whitney Houston.

Citește și: Artisti legendari care ne-au parasit prematur. Vedete care au murit inainte de vreme

Whitney Houston și Robyn Crawford. FOTO: Getty Images

Houston n-a vorbit cu nimeni despre această experiență. Însă, doi ani mai târziu, artista i-a dat lui Robyn vestea cea proastă: relația lor fizică trebuia să ia sfârșit. Artista tocmai semnase un contract cu celebrul producător muzical Clive Davis și nu voia să-și complice existența.

Cântăreața i-a dat iubitei ei o biblie și i-a spus, cu lacrimi în ochi, că nu mai pot fi împreună.

„A spus că nu vom mai avea relații fizice, deoarece asta ne-ar face călătoria și mai dificilă, iar o astfel de viață ar fi însemnat să mergem în Iad. Spunea că dacă oamenii află de noi, vor folosi asta împotriva noastră”, a mai spus Robyn Crawford. 

În vârstă de 56 de ani, Robyn Crawford este o fostă actriță care a ajutat-o pe Whitney Houston în perioada de început a carierei sale. Conform fostului soț al artistei, Robyn a fost singura prietenă adevărată a lui Whitney.

După ce au decis să întrerupă relația amoroasă, cele două au continuat să colaboreze vreme de 18 ani. Au întrerupt relațiile în anul 2000, lucru care a afectat-o grav pe Whitney Houston. Artista a început să aibă probleme cu alcoolul.

Whitney Houston a murit în februarie 2012, la vârsta de 48 de ani. Artista s-a înecat accidental în cadă, după ce a consumat cocaină. Ea avea probleme cardiace, care au fost accentuate de consumul de droguri.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: 

FULLSCREEN
Whitney Houston, aventură pasională cu cea mai bună prietenă: „Am iubit-o”
  • /

related posts

Modifică setările cookies