Winnie The Pooh este de fapt o fată! Și tot ce ai crezut până acum este o minciună


S-ar putea să te șocheze această informație, însă , da, Winnie The Pooh este o fată. 

Tag-uri:

De unde știm acest lucru? Celebrul personaj de desene animate se azează pe un urs din viața reală, cu un proprietar real numit Christopher Robin. 

Privind înapoi cu retrospectivă, de fapt este destul de surprinzător că nu am observat niciodată acest lucru; ursul este numit Winnie și acum serios, când ai auzit de o Winnie care era bărbat? 

Dar, în apărarea noastră, e greu de crezut că o doamnă ar merge hai-hui cu un tricou decupat și fără să poarte nimic altceva în jumătatea inferioară. 

Datorită unei noi cărți de imagini numită Găsirea Winnie: Adevărata poveste a celui mai renumit urs din lume, am aflat că cel mai faimos urs din lume a fost numit după un urs negru care a trăit în grădina zoologică din Londra.

Winnie era doar o poreclă, un diminutiv mai bine zis de la Winnipeg. Și informațiile sunt reale. Cartea a fost scrisă de Lindsay Mattick, nepoata bărbatului care a adus-o pe Winnie din Canada în Anglia.

E o poveste destul de frumoasă, într-adevăr. Un băiețel pe nume Christopher Robin îl vizitează pe Winnie la grădina zoologică din Londra și era atât de atașat de ea încât chiar și-a numit ursulultul de pluș după Winnie.  

Nu este nicio informație despre despre cum a fost adăugat Pooh la final, dar suntem siguri că există o poveste și pentru asta. related posts