Xonia: o nouă piesă, un nou look. Cum arată acum părul artistei


După ce o lungă perioadă de timp, Xonia a purtat părul drept, acum a decis să-și pună extensii blonde și ondulate. Cântăreața apare așa în cel mai nou videoclip pe care l-a lansat - „My Beautiful One ft. Deepcentral”.

Tag-uri:

După participarea la Survivor, Xonia a adoptat un nou look, care a fost imediat apreciat de fani. Cântăreața a apelat la ajutorul unui hairstylist, care i-a aplicat extensii de păr natural. 

Xonia și Michael nu mai formează un cuplu. Vedeta a anunțat că s-a despărțit de iubitui ei, dar au rămas în relații bune. 

Invitată recent în emisiunea „La Măruță”, prezentatorul a întrebat-o cum stă cu dragostea, iar ea a fost cât se poate de sinceră:

„N-a fost să fie cu Michael! Cu dragostea stau bine, pentru că mă iubesc pe mine, iubesc viața, iubesc muzica nouă și orice altceva în plus e binevenit! Dacă nu, e bine și așa!"

Xonia s-a concentrat pe carieră, iar cea mai nouă piesă a sa, „My Beautiful One ft. Deepcentral” a fost foarte bine primită de public. 

Sursă foto: Xonia

Vezi și: Pregătește-te pentru o comedie blană într-o junglă urbană. La Oraș – în curând și exclusiv pe VOYO!related posts

Modifică setările cookies