„A fost o nebunie!” Cea mai tare escapadă erotică dintre Carmen Electra și Dennis Rodman


Cunoscută pentru rolurile din „Baywatch” sau din seria „Scary Movie”, actrița Carmen Electra a devenit celebră și în urma relației tumultuoase cu fostul baschetbalist Dennis Rodman, un adevărat „bad-boy” al sportului și nu numai. 


Acum în vârstă de 48 de ani, americanca s-a iubit cu Rodman pentru o perioadă scurtă de timp, dar în care s-au întâmplat multe. Astfel, în 1998, deși în acel an și-a pierdut atât mama cât și sora, Carmen Electra s-a lăsat cucerită de Dennis, la acea vreme jucător de bază la echipa Chicago Bulls, alături de marele Michael Jordan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“She a real rough ryder, let me get behind her ‘ quote @salo98carde

A post shared by Carmen Electra (@carmenelectra) on

Legătura dintre cei doi a fost una intensă, încununată cu o nuntă spectaculoasă la Las Vegas, în noiembrie 1998. După numai 9 zile, Dennis Rodman a cerut însă anularea actului de căsătorie, susținând că avea „mintea afectată”. Exact ca experiența într-un roller-coaster, Carmen și Dennis s-au împăcat și au petrecut împreună Anul Nou, pentru ca în aprilie 1999 să se despartă definitiv prin divorț.

Revenind în actualitate, fostul fotomodel cu apariții încendiare în Playboy și-a amintit de căsnicia cu peripeții din urmă cu peste două decenii, menționând și care a fost cel mai erotic moment trăit alături de Dennis Rodman.  

„Într-o zi când echipa lui avea zi liberă, Dennis a venit și mi-a zis că are o surpriză. M-a legat la ochi, m-a luat pe motocicletă, iar când mi-am dat bandajul jos, eram în centrul de antrenament al lui Bulls. A fost o nebunie, eram ca doi copii într-un magazin de dulciuri. Am făcut sex peste tot, în sala de recuperare, în sala de forță, chiar și pe teren”, le-a spus Carmen Electra jurnaliștilor de la Los Angeles Times.

Senzuala vedetă de peste Ocean a avut chiar onoarea de a intra în vestiarul celor de la Bulls imediat după ce echipa din Chicago a câștigat un titlu de campioană în NBA. „Dennis mi-a dat tricoul lui și am intrat acolo cu toți băieții, cu Michael Jordan. S-au desfăcut șampanii, eram udă pe haine și pe păr”, și-a amintit Carmen Electra.

FOTO Getty

related posts

Modifică setările cookies