„Atâta vrăjeală știu eu”! Ruby, curtată de un fotbalist de la Arsenal Londra?


Fără doar și poate, Ruby este una dintre cele mai frumoase femei din România, însă farmecul ei pare că a trecut și granițele țării.

Tag-uri: #Ruby #david luiz

Zilele trecute, celebra cântăreață anunța pe site-ul unui post de radio că a primit un mesaj privat pe Instagram de la fotbalistul brazilian David Luiz, care evoluează în Premier League pentru Arsenal Londra.

În vârstă de 33 d ani, jucătorul născut în Sao Paolo este urmărit pe celebra rețea de socializare de aproape 20 de milioane de persoane și se pare că și-a încercat norocul când a văzut pozele cu Ruby.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Luiz (@davidluiz_4) on

„Nu prea țin cu fotbalul, dar știi cine ține cu mine și cine s-a băgat pe vrăjeală cu mine azi? Are verified și 19 milioane de followers pe Instagram. David Luiz! S-a băgat acolo, mi-a dat un smiley face. Eu nu răspund la vrăjeală.  Nu i-am răspuns, dar m-am gândit să îi dau follow. Poate îi dau piesa mea, «Unde», după ce o lansez, să-mi dea și mie un swipe up la ăia 19 milioane de urmăritori ai lui. Poate e băiat de treabă și îmi dă. Atâta vrăjeală știu eu”, a spus Ruby.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Luiz (@davidluiz_4) on

Apoi, artista a oferit noi detalii la PRO TV despre ce s-a întâmplat: „Mă simt foarte flatată, sper din suflet ca măcar una dintre piesele mele să-i fi ajuns la urechi. Băiatul mi-a dat un emoji, un emoticon, un smiley face, foarte decent, foarte de bun simț. Am dat și eu, la rândul meu, la fel. Are 19 milioane de urmăritori, zic: «Wow! inseamna ca e ceva de capul lui»”.

foto: Instagram Ruby; Getty Images

Vezi și: Întrebarea Mesei Rotunde cu Cornel Ilie, solistul VUNK: „Cea mai nasoală experiență sexuală!”

related posts

Modifică setările cookies