„Bunga-bunga” cu 22 de modele şi fotbalişti celebri. A fost petrecere de Crăciun sau orgie?


Un imens scandal sexual a izbucnit în Anglia după ce tabloidul „The Sun” a scos la iveală o petrecere fastuoasă organizată de jucătorii echipei Manchester City în compania a 22 de fotomodele invitate tocmai din Italia.


Duminica trecută, după ce s-au amuzat pe teren (victorie cu 6-1 la Birmingham, cu Aston Villa), fotbaliştii antrenaţi de Pep Guardiola şi-au continuat distracţia la un hotel de lux din zona Cheshire. Numai că, surpriză, iubitele şi soţiile celor de la City au rămas acasă, iar motivul e halucinant.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by أميرة (@amira.paula) on

 

Conform jurnaliştilor britanici, în respectiva locaţie au fost cazate în acea seară nu mai puţin de 22 de „frumuseţi” aduse special de la Milano. Dovezile au curs de pe Instagram, modele cunoscute precum Amira Paula, Marta Tejada, Isa Rivera şi senzuala prezentatoare Chiara Giuffrida dezvăluind fotografii şi materiale filmate în stabilimentul respectiv.

Presa de scandal a făcut imediat legătura cu celebrele petreceri similare (denumite „bunga-bunga”) organizate în terecut de magnatul italian Silvio Berlusconi. Daţi de gol, jucătorii echipei Manchester City păstrează deocamdată tăcerea, dar surse din interiorul clubului au lăsat de înţeles că a fost, de fapt, un party de Crăciun puţin întârziat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A romantic date, why not?

A post shared by أميرة (@amira.paula) on

Rămâne de văzut şi care va fi reacţia partenerelor oficiale ale fotbaliştilor de top care şi-au permis această escapadă în absenţa lor.

 

Vezi și: ABI tras de ureche la concert - Trending Review cu Daragiu - Episodul 11

related posts

Modifică setările cookies