Zendaya, desemnată Fashion Icon-ul anului 2021. Cum s-au îmbrăcat vedetele la evenimentul CFDA Fashion Awards


La 25 de ani, Zendaya este una dintre cele mai apreciate actrițe și fashioniste. Tânăra este laudată pentru prestația sa din Dune, dar și pentru stilul vestimentar impecabil.


La evenimentul CFDA Fashion Awards, la care a fost prezenta toată lumea bună din modă, Zendaya a fost desemnată Fashion Icon-ul anului. Actrița impresionează mereu cu ținutele sale pe covorul roșu, combinând adesea stilul elegant cu cel sexy. Ca și acum.

Zendaya și-a făcut apariția într-un outfit roșu creat de Vera Wang, care i-a lăsat abdomenul suplu la vedere. Primul care a felicitat-o, pe Instagram, a fost iubitul ei, Tom Holland. “O realizare incredibilă pentru cea mai incredibilă persoană. Meriti asta cu desăvârșire”.

 

CFDA Fashion Awards a fost premiata și actrița Anya Taylor-Joy, care a fost recompensată cu trofeul “Face of the Year”. Actrița a impresionat într-o ținută Oscar de la Renta, care i-a pus în valoare silueta.

La eveniment și-a făcut apariția și Emily Ratajkowski, într-un outfit negru, care i-a lăsat abdomenul la vedere. Deși de obicei este apreciată pentru look-ul ei sexy, de data asta apariția ei i-a îngrijorat pe fani. Aceștia sunt de părere că vedeta este mult prea slabă.

Remarcat la eveniment s-a făcut și artistul Kid Cudi, care a venit îmbrăcat în rochie de mireasă.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos.

 

Ne dăm în cărți Ep2 - Anca Dinicu

 

related posts

Modifică setările cookies